Διαγωνισμός για τη συναυλία των Iron Maiden του του Nova ΣΠΟΡ FM

Ο διαγωνισμός είναι για τέσσερις ακροατές του σταθμού και το δώρο είναι εισιτήριο για τη συναυλία των Iron Maiden που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Μέσω του διαγωνισμού του Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, η EMI προσφέρει σε τέσσερις (4) ακροατές του σταθμού δωρεάν εισιτήριο για τη συναυλία των Iron Maiden που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους. Η τουρνέ ονομάζεται «Somewhere back in time» και είναι η πλέον φαντασμαγορική του συγκροτήματος με εντυπωσιακά σκηνικά και τεχνικό εξοπλισμό που μόνο μία σκηνή σαν αυτή του Terra Vibe μπορεί να υποστηρίξει.

Επιπλέον, στους νικητές του διαγωνισμού προσφέρεται και από ένα πάσο που τους εξασφαλίζει την άνοδό τους στη σκηνή για να χορέψουν μαζί με τους Iron Maiden στο τραγούδι «Heaven Can Wait», μια δυνατότητα που δίνει το σπουδαίο συγκρότημα στους fans, σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποιεί στις χώρες που σταθμεύει η περιοδεία του.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουλίου με την αποστολή SMS στην εκπομπή Fight Club των Γιάννη Τσαούση και Κώστα Βαϊμάκη στη βραδινή ζώνη του Nova ΣΠΟΡ FM, 22:00 - 24:00.


Σχολιάστε: