Διαγωνισμος με δωρο παιδικά πάρτυ με κλόουν, πάρτυ σε παιδότοπο, σουφλέ σοκολάτας & άλλα πολλά

Διαγωνισμοι Poly party

Ο διαγωνισμος χαριζει 6 δωρα διασκεδασης για παιδια

1ο Δώρο: Μία διασκέδαση σε παιδικό πάρτυ με κλόουν-ανιματέρ.
Περιλαμβάνει διασκέδαση των παιδιών με κλόουν, με μουσικό-κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, μαγικά, facepainting, αθλοπαιδιές, μπαλονοκατασκευές κλπ διάρκειας μίας ώρας + μία πινιάτα γεμισμένη δώρα. (Στην περίπτωση που το πάρτυ είναι εκτός Αττικής ο τυχερός που θα κληρωθεί επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα).
2ο Δώρο: Ένα kids spa πάρτυ (περιποίηση νυχιών και face painting) με την Minnie μέχρι 10 κοριτσάκια, διάρκειας δύο ωρών (Στην περίπτωση που το πάρτυ είναι εκτός Αττικής ο τυχερός που θα κληρωθεί επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα).
3ο Δώρο: Ένα πλήρες παιδικό πάρτυ για τρελό ξεφάντωμα, για 10 παιδιά και 10 μεγάλους στον παιδότοπο "Το Διάλειμμα" στο Μοσχάτο (Τηλ. 210 483000).
Το πάρτυ περιλαμβάνει τούρτα γενεθλίων 2 κιλών, παιδικό φαγητό (πίτσα) και καφέ επιλογής για τους μεγάλους με βουτήματα.
4ο Δώρο: Ένα πλήρες παιδικό πάρτυ για τρελό ξεφάντωμα, για 20 παιδιά και 20 μεγάλους στον παιδότοπο "Το Διάλειμμα" στο Μοσχάτο (Τηλ. 210 483000).
Το πάρτυ περιλαμβάνει τούρτα γενεθλίων 3,5 κιλών, παιδικό φαγητό (πίτσα) και καφέ επιλογής για τους μεγάλους με βουτήματα.
5ο Δώρο: 25 σουφλεδάκια σοκολάτας για 2 παιδικά πάρτυ από το "Μαγικό Φίλτρο" (Τηλ. 210 9960904).

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 28/11/2013 στις 23:59

afterlike


Σχολιάστε: