Διαγωνισμος με δωρο 30 Υποτροφίες Πληροφορικής αξίας 360€ η μια

Διαγωνισμοι diagonismos.gr & Easy Computer School

To DIAGONISMOS.GR σε συνεργασία με την Easy Computer School, αποκλειστικό συνεργάτη του Cambridge για τις Ελληνικές εκδόσεις διπλωμάτων πληροφορικής και το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge, σας προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 30 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής για όλες τις ενότητες (WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET, ACCESS, POWERPOINT) στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου πληροφορικής αξίας 360€.

Τι περιλαμβάνουν οι υποτροφίες;

Η κάθε υποτροφία είναι πλήρης και περιλαμβάνει χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος εντελώς δωρεάν τα παρακάτω:
Δίδακτρα για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξετε
Πρόσβαση στο σύστημα τηλεκατάρτισης για επιπλέον μελέτη στο σπίτι.
Απεριόριστη Πρακτική εξάσκηση.
Entry Test (τεστ προετοιμασίας) πριν από κάθε εξεταστική περίοδο.
*Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων και η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική (εξέταστρα 55€/ενότητα).

Ποιους αφορούν οι υποτροφίες;
Οι υποτροφίες αφορούν όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σωστά και μεθοδικά στα σύγχρονα προγράμματα Πληροφορικής και να αποκτήσουν τα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και αποδεκτά από το ΑΣΕΠ διπλώματα Πληροφορικής . Οι υποτροφίες είναι μεταβιβάσιμες σε κάθε μέλος της οικογένειας του τυχερού κατόχου μιας υποτροφίας.

Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις Πληροφορικής του Cambridge International Diploma in IT Skills (Full Diploma) ή του Cambridge International Diploma in IT Skills Proficiency.

Για να λαβετε μερος στην κληρωση καντε Like τη σελιδα του Diagonismos.gr στη δεξια στηλη και δωστε τα στοιχεια σας στην παρακατω φορμα :

Ο διαγωνισμος εκλεισε. Συντομα θα ανακοινωθουν οι νικητες. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας !

Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 25/02/2012 στις 11:59 pm

Η ...easy πλευρά της εκπαίδευσης!!


Σχολιάστε: