Διαγωνισμος Cinemag με δωρο κινητο HTC One V και πολλα κινηματογραφικά δώρα

Διαγωνισμοι cinemag.gr

Ο διαγωνισμος χαριζει ενα κινητο HTC One V και πολλα αλλα κινηματογραφικα δωρα

«Εισιτήρια δωρεάν εισόδου για τους κινηματογράφους Odeon, για εσάς και την παρέα σας». Πακέτα προσκλήσεων που σας εξασφαλίζουν δωρεάν είσοδο στους κινηματογράφους Odeon Kosmopolis, Odeon Starcity στην Αθήνα, και Odeon Πλατεία στη Θεσσαλονίκη.

«Τετράδια Κινηματογράφου» Μια σειρά κινηματογραφικών βιβλίων που συμπυκνώνουν τη μαγεία της 7ης τέχνης, μέσα από τα μάτια των ειδικών. Την επιμέλεια των «Τετραδίων Κινηματογράφου» έχει η Εύα Στεφανή και το πακέτο βιβλίων, μια ευγενική χορηγία των εκδόσεων Πατάκη, περιλαμβάνει τα βιβλία «Το Μοντάζ» του Vuncent Pinel, «Η αφήγηση στον κινηματογράφο» της Marie Anne Guerin, «To Σενάριο» της Anne Huet, το «Ντοκιμαντερ, η άλλη όψη του κινηματογράφου» του Jean Breschand και «Το πλάνο» της Emmanuel Siety.

«Δεκα υπέροχες εκδόσεις - μονογραφίες με το έργο και τη ζωή σημαντικότατων κινηματογραφικών δημιουργών, μια προσφορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης». Αγαπημένοι δημιουργοί σε πρώτο πλάνο. Πρωτότυπα κείμενα, κριτικές και εκ βαθέων συνεντεύξεις, αναδεικνύουν το έργο τους, μέσα από εκδόσεις που κυκλοφόρησαν με αφορμή πλήρη αφιερώματα τα οποία διοργάνωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης" (Claude Chabrol, Vittorio De Sica, Victor Erice, Shohei Imamura, Goran Paskaljevic, Arturo Ripstein, Eric Rohmer, Bela Tarr, Γιώργος Πανουσόπουλος, Ντίνος Δημόπουλος).

«Δυο κάρτες ελεύθερης εισόδου (2Χ10, δωρεάν είσοδος για δυο άτομα η καθεμία) για τον Κινηματογράφο Ιντεάλ».

«Τρεις κάρτες ελεύθερης εισόδου (3Χ12, για ένα άτομο η καθεμία) για τον κινηματογράφο Δαναός».

«Δυο πακέτα των δέκα προσκλήσεων για δωρεάν είσοδο στις ταινίες των κινηματογράφων Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας στη Θεσσαλονίκη»

«Δυο εορταστικά πακέτα dvd (5 το καθένα) με ταινίες έκπληξη από την εταιρεία Seven»

«Δυο πακέτα με ταινίες έκπληξη από τις καλύτερες κυκλοφορίες της εταιρείας Videorama»

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 14/01/2013 στις 16:00

HTC One V Contest


Σχολιάστε: