Διαγωνισμος ΦΑΓΕ με δωροεπιταγες 2000€ & συσκευες Philips, Delonghi, Kenwood

Διαγωνισμοι Flair it

Ο διαγωνισμος χαριζει δωροεπιταγες αξιας ανω των 2000€ και συσκευες Philips, Delonghi, Kenwood

Αναλυτικα:

 • 3 νικητές θα κερδίσουν έκαστος από 1 δωροεπιταγή συνολικής αξίας 100€ τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα με την επωνυμία “Cook Shop”.
 • 2 νικητές θα κερδίσουν  1 ατμομάγειρα PHILIPS HD9132/00 JAMIE OLIVER
 • 2 νικητές θα κερδίσουν  1 αρτοπαρασκευαστή Delonghi EOB2071 Pangourmet
 • 3 νικητές θα κερδίσουν 1 αποχυμωτή Kenwood SMOOTHIE MAKER CONCERT KENWOOD SB 256
 • 5 νικητές θα κερδίσουν έκαστος από 1 ομαδική συνεδρία εκγύμνασης και μυοσκελετικής αξιολόγησης συνολικής διάρκειας 2 ωρών σε γυμναστήριο εντός Αττικής από τον personal trainer, Πάνο Θεοδώρου. Η συνολική αξία του δώρου και για τους 5 νικητές αναλογεί στα 200€, εφεξής αναφερόμενο και ως «βιωματικό δώρο».
 • 2 νικητές θα κερδίσουν έκαστος από 1 δωροεπιταγή συνολικής αξίας μέχρι και 150€, το οποίο θα λάβει χώρα σε έναν από τους χώρους που διαθέτει η εταιρία παροχής υπηρεσιών spa υπό τον διακριτικό τίτλο “Asian Spa” και τα οποία συνεργάζονται με πεντάστερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Ρόδο, Σαντορίνη, Κέρκυρα. Τυχόν έξοδα μετακινήσεως ή διαμονής στο χώρο των σπα δεν καλύπτονται στο παρόν δώρο.
 • 4 νικητές θα κερδίσουν από 1 αθλητικό εξοπλισμό The Grid roller
 • 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 θεραπεία αποτοξίνωσης & αρωματικού μασάζ (spa body wrap & Swedish aromatherapy) συνολικής αξίας μέχρι και 170€ έκαστη το οποίο θα λάβει χώρα σε έναν από τους χώρους που διαθέτει η εταιρία παροχής υπηρεσιών spa υπό τον διακριτικό τίτλο “Asian Spa” και τα οποία συνεργάζονται με πεντάστερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Ρόδο, Σαντορίνη, Κέρκυρα. Τυχόν έξοδα μετακινήσεως ή διαμονής στο χώρο των σπα δεν καλύπτονται στο παρόν δώρο.
 • 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 ολοήμερο πακέτο ευεξίας & ομορφιάς (all day spa) συνολικής αξίας μέχρι και 300€, το οποίο θα λάβει χώρα σε έναν από τους χώρους που διαθέτει η εταιρία παροχής υπηρεσιών spa υπό τον διακριτικό τίτλο “Asian Spa” και τα οποία συνεργάζονται με πεντάστερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Ρόδο, Σαντορίνη, Κέρκυρα. Τυχόν έξοδα μετακινήσεως ή διαμονής στο χώρο των σπα δεν καλύπτονται στο παρόν δώρο.
 • 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή συνολικής αξίας 100€ τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν για αγορές σε είδη ένδυσης και υπόδυσης της αρεσκείας τους σε κάποιο από τα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Golden Hall in Athens ή Mediterranean Cosmos
 • 1 νικητής θα κερδίσει ένα σύνολο που θα αποτελείται από είδη ρουχισμού και αξεσουάρ τα οποία θα επιλεγούν βάσει της προσωποποιημένης στυλιστικής πρότασης από την  ομάδα του Wear This Today. Συνολική αξία δώρου 200€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
 • 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 τσάντα της επιχείρησης υπό την επωνυμία Ippolito συνολικής αξίας μέχρι και 150€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 04/09/2013

diagonismos-fage-flair-it-up


Σχολιάστε: