Διαγωνισμος με δωρο 10 αντηλιακά Carroten & 2 Summer Boxes

Διαγωνισμοι carroten.gr

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται για 2η εβδομάδα, μαζεύοντας κι άλλες super στιγμές μας των διακοπών αλλά και όλου του φετινού καλοκαιριού, για να γεμίζουμε το Carroten Summer Book 2011!

Όπως σας είπαμε και απο την προηγούμενη εβδομάδα, θα συγκεντρώσουμε όλες τις στιγμές/φωτογραφίες σας στο site του Carroten για να τις βλέπουμε, να τις απολαμβάνουμε και να κρατήσουμε ζωντανό το καλοκαίρι του 2011 που είναι ακόμα εδώ.

Πως συμμετέχετε αυτή την εβδομάδα :

■Αυτή την φορά θέλουμε να δούμε όμορφες, χαρούμενες, παρέες του καλοκαιριού.
■Βρείτε & δείξτε μας μια φωτογραφία με την παρέα σας που βγάλατε φέτος στις διακοπές, στις εξορμήσεις σας στην παραλία ή στις βόλτες σας. Ανεβάστε την στο wall του Carroten & κάντε όλους τους φίλους σας tag, γιατί αν κληρωθεί η φωτογραφία σας θα κερδίσουν όλα τα μέλη της παρέας. Θυμηθείτε να μας γράφετε και που είστε.
■Κάθε φωτογραφία είναι και 1 συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 12/9. 10 τυχερές παρέες/φωτογραφίες θα κερδίσουν μετά απο κλήρωση απο 1 αντηλιακό-δώρο Carroten για όλα τα μέλη της παρέας. Τα δώρα θα αποσταλούν με courier-χωρίς χρέωση στους τυχερούς.

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

Συμμετοχη στην κληρωση μεχρι και 11/09/2011 στις 11:59 pm

FB tab corrected for 2nd week


Σχολιάστε: